ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/7/17

ΜΟΝΟ ΕΔΩ όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ: Έλληνας ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ στο νοσοκομείο μετά από συνεύρεση με συνοδό πολυτελείας!!!

Η είδηση ότι Έλληνας καναλάρχης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο στο ίντερνετ και στα social media – Όλοι ψάχνουν να βρουν το όνομα του επιχειρηματία..

Οι πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι πασίγνωστος καναλάρχης βρέθηκε σε ξενοδοχείο με… αιθέρια ύπαρξη και ο άνθρωπος δεν άντεξε. Όπως γράφτηκε, αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος στην διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με την νεαρή συνοδό του σε σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης.
Το love story – περιπέτεια συνεχίστηκε ως εξής:
«Η κοπέλα όταν συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να τον συνεφέρει δίνοντάς του απανωτά χαστούκια και κάνοντας του μαλάξεις αλλά ο ηλικιωμένος καναλάρχης δεν αντιδρούσε.
Έντρομη τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κι εκείνοι με την σειρά τους κάλεσαν ιδιωτικό ασθενοφόρο. Η νεαρή συνοδός του καναλάρχη άθελά της και στην προσπάθεια να του προσφέρει η ίδια τις πρώτες βοήθειες έχασε χρόνο που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή. Ο καναλάρχης ακόμη δεν έχει συνέλθει και όσο περνάνε οι ώρες οι γιατροί δίνουν όλο και πιο λίγες πιθανότητες στο καλό σενάριο».
Εμείς το ψάξαμε καλά, πολύ καλά, από όλες τις πηγές…
Τζίφος.
Φούσκα η είδηση.
Κανένας καναλάρχης, κανένας επιχειρηματίας δεν μεταφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες σε κανένα νοσοκομείο των Αθηνών.
Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες…
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου