ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/7/17

Πένθος στον ιατρικό κόσμο της Πιερίας. Έφυγε ο γνωστός παθολόγος Αστέριος Παπαμάνος

Mε βαθιά συγκίνηση και θλίψη ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας και γενικά ολόκληρη η κοινωνία της Πιερίας πληροφορήθηκε τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του ιατρού ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ.

Ο Ιατρός ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ ΑΣΕΡΙΟΣ γεννήθηκε στη Βροντού Πιερίας στις 20.11.1950  και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 Μετά την απόκτηση της Ειδικότητας της Παθολογίας άσκησε το ιατρικό επάγγελμα συνεχώς στην πόλη της Κατερίνης υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπα τον άνθρωπο με βαθιά αγάπη και σεβασμό τόσο μέσα από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ Κατερίνης όσο και μέσα από το ιδιωτικό  ιατρείο του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς και τους εύχεται  την εξ ύψους παρηγορία.
Αγαπητέ μας Συνάδελφε,

Η μνήμη σου ας μη σβήσει ποτέ και η ανάπαυση της ψυχής σας όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που τίμησε ιδιαίτερα την ιατρική επιστήμη ,όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πηγή: ispierias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου