ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/7/17

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

‘ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ’

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου 9.30 μ.μ.

Το καλοκαίρι του 2017 o κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας.


Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο καταξιωμένοι τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν και τραγούδια από τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές.

Ο Μάριος , θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοίπου άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.


Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, Ελληνικά και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο, ο Μάριος Φραγκούλης θα συμπαρασύρει το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Με την φωνή του φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου