ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/7/17

Σάλος με διάσημο τραγουδιστή! Κρατάει γυναίκες ομήρους για να ικανοποιεί τις......

Σε σκλάβες, στις οποίες δίνει οδηγίες από το πώς να...

ντύνονται μέχρι τι να τρώνε και πότε να κάνουν μπάνιο, φέρεται ότι έχει μετατρέψει νεαρές γυναίκες ο σταρ της R&B μουσικής με τις περισσότερες πωλήσεις.

Τις κατηγορίες εναντίον του Ρ. Κέλι, που έγινε διάσημος με το τραγούδι «I Believe I Can Fly», εξαπολύουν γονείς των γυναικών αλλά και τρεις πρώην του, με τον τραγουδιστή να τις αρνείται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BuzzFeed, ο 50χρονος τραγουδιστής, που το 2008 κατηγορήθηκε για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον έδειχνε να κάνει σεξ με 14χρονη, αλλά τελικά αθωώθηκε, κρατά τις νεαρές ομήρους σε συνθήκες σέκτας, κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου.
Εξι νεαρές σε δύο σπίτια

Η Σέριλ Μακ, η Κίτι Τζόουνς και η Ασάντε ΜακΓκι, οι οποίες στο παρελθόν ήταν μέλη του στενού κύκλου του, υποστηρίζουν ότι έξι νεαρές ζουν σε δύο σπίτια που έχει ενοικιάσει ο Κέλι στο Σικάγο και στην Ατλάντα.  ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΕΛΙ • Η Τζόισλιν ΣάβατζΠρόκειται, όπως λένε, για ιδιότυπη σέκτα, στην οποία ο τραγουδιστής ελέγχει απόλυτα τη ζωή τους, ενώ βιντεοσκοπεί τις ερωτικές συνευρέσεις τους. Φέρεται δε ότι επιβάλλει σωματικές ή φραστικές τιμωρίες σε όποια γυναίκα παραβαίνει τους κανόνες του.

Ανάμεσα στους γονείς που μίλησαν στην BuzzFeed είναι και ο «Τιμ» με την «Τζ.», οι οποίοι κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι έχουν να δουν την κόρη τους δύο χρόνια. Είχαν προσεγγίσει τον Κέλι σε συναυλία του για να προωθήσει τη μουσική καριέρα της 19χρονης τότε κόρης τους και εκείνος δέχτηκε. Αργότερα αποδείχτηκε ότι πρόκειται για την 21χρονη τώρα Τζόισλιν Σάβατζ, η οποία δήλωσε στο TMZ ότι ζει με τον Κέλι με τη θέλησή της. Ο πατέρας της, όμως, πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα του Συνδρόμου της Στοκχόλμης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου