ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/7/17

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΣΙΑΜΗΤΑ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό Κατερινιώτη 22χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κατσιαμήτα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας. Η προσθήκη του θα δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Κατσιαμήτας αγωνίστηκε μέχρι την ηλικία των 16 ετών στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε στη διαδρομή του η γερμανική ομάδα της Victoria Koeln για δυο έτη . Ακολούθως είχε παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Στην πορεία αγωνίστηκε σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας εθνικών πρωταθλημάτων όπως: Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΣΦΚ Πιερικός, Πύδνα Κίτρους και Διαγόρα Σεβαστής. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει τις πλούσιες ικανότητές του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου ώστε να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο της ομάδας».

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου