24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

12/7/17

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ)

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ) ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤτΕ) ΠΟΥ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΡΧΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600ΔΙΣ ΔΟΛ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤτΕ) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ'' ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΜΕΝΟΙ “ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ” (ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑΝ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚAI ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΑΝ…

Η ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ''ΔΕΝ''ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ !!

ΑΡΑ ''ΔΕΝ'' ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...''ΔΕΝ ''ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ… ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚAI ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΡΙΣΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚAI ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚAI ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΝΕΦ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚAI ΑΝΕΦ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!!!

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚAI ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚAI ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΝΟΜΙΚΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚAI ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣH.

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ -ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 04.09.2015 ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΕΛΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΕΘΑ ΔΕ ΑΦΟΥ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΚAI ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΣΤO MEΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ Η' ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.


ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΑΝΑΜΟΝΗ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου