ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/7/17

EKTAKTO: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει από τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης σε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ εξαιτίας πληροφορίας για πτώση αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας στην περιοχή των Δένδρων της επαρχίας Τυρνάβου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για ένα υπερελαφρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για 4 άτομα.

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής σπεύδουν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έρευνες στις περιοχές Πλατανούλια και Δένδρα. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο Απάτσι του στρατού. Όπως αναφέρει η αστυνομία της Λάρισας το σήμα του μονοκινητηρίου αεροσκάφους δεν εντοπίζεται από τις 21.00,  ενώ αναμενόταν να προσγειωθεί στις 20:55 στην Τερψιθέα Λάρισας. Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων φέρεται να είναι εν ενεργεία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και ανήκει στην 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας.

Όλα δείχνουν να συντείνουν σε πτώση του αεροσκάφους καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon που εκπέμπει σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.

πληροφορίες από thinknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου