ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/7/17

Έκπληξη από Goody’s: Τι απίστευτο βάζει στα καταστήματα και σπάει ταμεία

Ένα νέο concept εστίασης βρήκε βάσεις στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Χανίων.

Το Megusto Italiano, το νέο εγχείρημα του Ομίλου Goody’s-Everest της Vivartia, είναι ένα αμιγώς ιταλικό concept με έμφαση στο snacking και τον καφέ και την πίτσα, με αυθεντικά υλικά από διάφορα μέρη της Ιταλίας για μια αυθεντική, ιταλική εμπειρία φαγητού και καφέ.

Όντας o βασικότερος συνεργάτης της Fraport στην ανάπτυξη και διαχείριση των σημείων εστίασης, ο όμιλος Goody’s-Everest συμμετέχει ενεργά στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του εκσυγχρονισμού των περιφερειακών αεροδρομίων.

Σε αυτά τα πλαίσια, πέραν της – μερικές φορές ριζικής – ανακαίνισης των υπαρχόντων σημείων everest και Flocafe Espresso Room, προχωρά και στην ανάπτυξη νέων concepts ειδικά σχεδιασμένων για αεροδρόμια ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εγχώριου αλλά και ξένου επιβατικού κοινού.

Το νέο concept «Megusto Italiano» έχει ήδη τύχει της αποδοχής των επισκεπτών του αεροδρομίου των Χανίων, ενώ αναμένεται σύντομα να «ταξιδέψει» και σε άλλα αεροδρόμια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον όμιλο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Goody’s-Everest, κ. Ανδρέας Τσουκάλης, «οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και ιδιαίτερα των ταξιδιωτών απαιτούν συνεχή ευελιξία και αναμόρφωση των υφιστάμενων μοντέλων.

Ο όμιλος Goody’s-Everest, με την εμπειρία που του προσφέρει η διαδρομή του στο χώρο της εστίασης και την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, βελτιώνει και εξελίσσει την παρουσία του μέσα από τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προτάσεων, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή»

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου