ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/8/17

Διάσημος καρδιολόγος συνιστά «ανεπιφύλακτα» αυτή τη διατροφή και εγγυάται ότι θα χάσετε έως και «10 κιλά» σε μόλις 1 εβδομάδα!

“Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 10 κιλά σε μόλις 1 εβδομάδα!

Και το καλύτερο σχετικά με αυτό…”


Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 10 κιλά σε μόλις 1 εβδομάδα! Και το καλύτερο σχετικά με αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα διατροφής είναι ότι συνιστάται από έναν από τους καλύτερους καρδιολόγους. Πρώτα απ “όλα, πρέπει να ξέρετε ότι ένας καρδιολόγος είναι ένας γιατρός με ειδική εκπαίδευση και εμπειρία στην εύρεση, τη θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.



Το υπερβολικό βάρος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, ορισμένων τύπων καρκίνου, και των καρδιαγγειακών παθήσεων.
Η απώλεια βάρους είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς περικοπή των θερμίδων, αλλά ο περιορισμός θερμίδων δεν πρέπει να είναι τόσο σοβαρός ώστε να είστε πεινασμένοι όλη την ώρα ή να μην είστε σε θέση να πάρετε επαρκείς ποσότητες των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.
Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό να γνωρίζετε – πριν ξεκινήσετε με αυτό το σχέδιο διατροφής – πως είναι ένα σχέδιο διατροφής 2 εβδομάδων και θα πρέπει να έχετε το ίδιο πρωινό για όλη την δίαιτα. Θα πρέπει να έχετε ένα μόνο φρούτο για πρωινό: πορτοκάλι, ροδάκινο, αχλάδι, καρπούζι ή πεπόνι. Και να μην καταναλώσετε μπανάνες ή σταφύλια για πρωινό.
Ημέρα 1
Μεσημεριανό
1 πορτοκάλι
1 βραστό αυγό
1 κούπα γιαούρτι (200 ml)
Δείπνο

2 ντομάτες ή 200 ml μαγειρεμένες ντομάτες
2 βραστά (σφιχτά) αυγά
½ αγγούρι ή 1 μικρό κομμάτι μαρούλι
2 κομμάτια παξιμάδι
Ημέρα 2

Μεσημεριανό

1 πορτοκάλι
1 βραστό αυγό
1 κούπα γιαούρτι
Δείπνο

125 γρ. βοδινό κρέας (βραστό)
1 ντομάτα
1 παξιμάδι
1 πορτοκάλι
1 κούπα καφέ ή τσάι (χωρίς ζάχαρη)
Ημέρα 3

Μεσημεριανό

1 βραστό αυγό
1 πορτοκάλι
1 κούπα γιαούρτι
1 αγγούρι ή μαρούλι

Δείπνο

125 γρ. βοδινό κρέας (βραστό)
1 πορτοκάλι
1 παξιμάδι
1 κούπα καφέ ή τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Ημέρα 4
Μεσημεριανό

125 γρ. τυρί από αγελαδινό γάλα
1 ντομάτα
1 παξιμάδι
Δείπνο

125 γρ. βοδινό κρέας (βραστό)
2 ντομάτες
1 μήλο
1 παξιμάδι

Ημέρα 5

Μεσημεριανό

200 γρ. βραστό κρέας ή ψάρι
1 ντομάτα
1 παξιμάδι

Δείπνο

½ κιλό βραστά καρότα, μπιζέλια ή πατάτα
Σημείωση: βεβαιωθείτε ότι μαγειρεύετε τα λαχανικά και το κρέας σας χωρίς αλάτι ή μόνο με ελάχιστο (1 πρέζα). Και πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα την 6η και 7η μέρα και να συνεχίσετε την 8η. Μπορείτε να πιείτε αλκοόλ. Και αν είστε επίμονοι και τρώτε κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας, τα κιλά σας δεν θα επανέλθουν.

Σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε αυτή τη δίαιτα τις Δευτέρες:

Πρωινό: 1 κούπα χυμό λεμόνι (χωρίς ζάχαρη)
Μεσημεριανό: 1 μήλο, 1 παξιμάδι
Δείπνο: 1 βραστό αυγό, 1 ντομάτα, 1 παξιμάδι
Αυτός ο καρδιολόγος ανέφερε ότι μπορείτε να καταναλώνετε αυτά τα τρόφιμα, ενώ είναι ζεστά ή κρύα – δεν έχει σημασία. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας να θυμάστε – θα πρέπει να τα καταναλώνετε με τη σωστή σειρά, και να μην παραλείπετε κανένα γεύμα!

Πηγή / Copyright: healthylifetricks.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

πηγη taz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου