ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/8/17

ΠΡΟΣΟΧΗ: "Μαϊμού" adidas παπούτσια από ανύπαρκτη εταιρία μέσω facebook - Δείτε πως την πάτησε αναγνώστρια

Πήρα αθλητικά από σελίδα που εμφανίστηκε στο facebook και μου ήρθαν...

"ψεύτικα"! Όταν τους ενημέρωσα ότι θέλω να τα επιστρέψω γιατί είναι κακής ποιότητας, μαϊμού και ελαττωματικά, μου μπλόκαραν τα μηνύματα και το κινητό μου. Βοηθήστε με.

Αναγνώστρια

-----------

Με μια μικρή έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε από τη πρώτη στιγμή που μπήκαμε στη σελίδα του συγκεκριμένου online "φάντασμα" καταστήματος τα εξής:

α) Δεν υπάρχει εταιρία, ούτε ΑΦΜ με τα στοιχεία που δηλώνουν στο βάουτσερ των ΕΛΤΑ,
β) Τα προϊόντα είναι αντιγραφές κακής ποιότητας της εταιρίας Adidas
γ) Τα ΕΛΤΑ έχουν τεράστια ευθύνη, αφού διακινούν προϊόντα ανύπαρκτης εταιρίας. Θα πρέπει να ελεγχθούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλες οι αποστολές που έχουν γίνει από την Λ. Αθηνών, αλλά και το ενδεχόμενο να εμπλέκονται υπάλληλοι σε αυτή την ιστορία.
δ) Δεν κόβουν κανένα παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) κατά την αποστολή των προϊόντων. Άρα, εμπλέκεται και το ΣΔΟΕ, αφού έχουμε να κάνουμε με απατεώνες.

Δείτε πιο κάτω πως παραμυθιάζουν τον κόσμο με παπούτσια που πουλάνε οι "συνάδελφοί" τους στον δρόμο με 20 ευρώ το πολύ. Φυσικά, πρόκειται για αντιγραφές, αλλά όταν κάποιος πάει να ψωνίσει από λαϊκές, παζάρια ή στον δρόμο, τουλάχιστον είναι εις γνώσιν του και βλέπει τι παίρνει:


Και φυσικά, αυτό που παραλαμβάνουν οι καταναλωτές δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της φωτογραφίας:

Και ενώ έχουν πληρώσει 75 ευρώ σχεδόν:

Αν αναζητήσετε λοιπόν αυτή την εταιρία "Shoponline - Sports Warehouse LTD", δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα. Όπως επίσης και αν πάτε στην διεύθυνση που λέει ότι είναι η έδρα της, θα διαπιστώσετε ότι εκεί εδρεύουν η γνωστή αλυσίδα καφέ Mikel, ενώ από πάνω αλλά και δίπλα, προκύπτουν μεγάλες αντιπροσωπείες πολυεθνικών που καμία σχέση δεν έχουν με αυτούς.

Επειδή καθημερινά, δεκάδες συμπολίτες μας την πατάνε με τέτοιου είδους σελίδες, εφιστούμε την προσοχή σας και καλούμε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επέμβει αποφασιστικά για να καταπολεμηθούν τέτοιου είδους φαινόμενα που βλάπτουν τους καταναλωτές, αλλά και δεκάδες νόμιμες επιχειρήσεις που παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν.

Αναγνώστρια tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου