ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/8/17

Τα δίνει όλα ο Ant1: Αυτό είναι το έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής του «Nomads»

Περιμένατε κάτι πολύ διαφορετικό; Πέσατε έξω…


Λίγες μόνο εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Nomads» με τα σενάρια περί επάθλου που ακούγονται κατά καιρούς να μην επιβεβαιώνονται από τον Ant1.

Φαίνεται, όμως, πως η παραγωγή του νέου ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το Survivor, έχει ήδη καταλήξει στο έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής, το οποίο όμως σκοπεύει να ανακοινώσει λίγο πριν την πρεμιέρα.

Το συγκεκριμένο project αποτελεί έμπνευση της εταιρείας παραγωγής Eccho Line, με την κολομβιανή version των «Νομάδων» να σαρώνει μέχρι το 2016, επί 14 συναπτά έτη.

Η αμερικανική εκδοχή του μεξικανικού «El Desafio» αντάμειψε τους δύο νικητές (2006 και 2010) με 100.000 δολάρια. Όσο για το μεξικανικό «La Isla»; To έπαθλο κινείται στα ίδια επίπεδα. Κάτι που -όπως φαίνεται- δεν θα συμβεί στους δικούς μας «Νομάδες».


Κι αυτό, διότι η Eccho Line έχει δώσει απόλυτη ελευθερία στον Ant1 να επιλέξει εκείνος το χρηματικό ποσό που θα κερδίσει ο παίκτης που θα καταφέρει να επιβιώσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα και πληροφορίες που έρχονται μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου, οι εκδοχές σχετικά με το έπαθλο του νικητή υπήρξαν τρεις. Μία, όμως είναι η επικρατέστερη.

Εκδοχή Νο1: 200.000 ευρώ

Δε χρειάστηκε και πολύ ο Ant1 για να προτείνει το συγκεκριμένο ποσό, καθώς μέλημά του είναι να ξεπεράσει σε ένταση και αγωνία το Survivor του ΣΚΑΪ. Και αυτό θα το πετύχαινε αρχικά με έναν τρόπο: Την ανακοίνωση ενός μεγαλύτερου επάθλου.

Ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος δυσκολεύεται να πάρει μια τέτοια απόφαση, καθώς το ποσό είναι τεράστιο. Έτσι, είναι απίθανο να δούμε την ανακοίνωση ενός τόσο grande βραβείου.

Εκδοχή Νο2: 100.000 ευρώ

Σίγουρα, όχι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του Ant1 για τους λόγους που προαναφέρθηκαν. Το ποσό των 100 χιλιάδων έπεσε πράγματι σαν ιδέα στο τραπέζι, όχι προκειμένου το κανάλι να κερδίσει χρήματα, μα για να κρατήσει στην άκρη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα προσφέρει στους Έλληνες celebrities προκειμένου να πουν το μεγάλο «ναι».

Είναι άλλωστε γνωστό, πως η παραγωγή πασχίζει να κλείσει μεγάλα ονόματα προκειμένου να δει την τηλεθέαση να… εκτινάσσεται στα ύψη. Ούτε αυτή η εκδοχή, όμως, είναι αυτή που θα επικρατήσει…

Εκδοχή Νο3: 150.000 ευρώ

Φαίνεται πως ο Γιάννης Λάτσιος ψάχνει για τη «χρυσή τομή» προκειμένου και το έπαθλο του νικητή Survivor και το δέλεαρ για τους Διασήμους που θα πλαισιώσουν το σόου να είναι μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι 150.000 ευρώ αποτελούν τη βασική σκέψη του καναλιού για το ριάλιτι που σε λίγο καιρό από σήμερα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου