24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

5/8/17

Θα διεκδικήσει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τον Δήμο Κατερίνης;

Ανοιχτή συζήτηση για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.


Συζητείται πλέον ανοιχτά στην πόλη το ενδεχόμενο διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αυτό δημιουργεί μια ακόμη υποχρέωση των μελών της απέναντι στην τοπική κοινωνία.Η ΕΟΔνΠ οφείλει άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να απαντήσει στα ερωτήματα: Ποια θα είναι η θέση της στις επόμενες εκλογές; Θα διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης;

Έχουμε την υποχρέωση να καθίσουμε όλοι μαζί γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, να συζητήσουμε εκτενώς το θέμα, να ζυγίσουμε τις δυνάμεις μας, να αποφασίσουμε και τέλος, να θέσουμε υπόψη της κοινωνίας την απόφαση στην οποία έχουμε καταλήξει.

Η παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη όχι μόνο διότι αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος πάνω στον οποίο έχει χτιστεί η ομάδα, αλλά κυρίως διότι ένα τέτοιο εγχείρημα δεν μπορεί να αποτελεί προσωπική υπόθεση κανενός.

Καλούνται οι συντονίστριες και οι συντονιστές όλων των ομάδων (188 άτομα) αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πρώτη μας συνάντηση/ανοιχτή συζήτηση η οποία θα έχει ως μοναδικό θέμα την αναζήτηση της απάντησης στο ερώτημα: «Θέλουμε, μπορούμε, είμαστε ικανοί να διοικήσουμε αυτόν τον τόπο»;

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2017, ώρα 20:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Καλούνται να καταθέσουν την άποψή τους όλοι οι πολίτες ακόμη και γραπτώς σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η φυσική τους παρουσία.
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00 / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

2 σχόλια:

  1. Να κατεβουν να φυγει επιτελους η σαπίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή