ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/8/17

Πανιώνιος – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Μακάμπι και έχει στόχο να ανατρέψει το 1-0, σκορ με το οποίο έχασε στο Ισραήλ.


Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, κάτι που δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην Μακάμπι.

Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν η ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα στο ματς.  Μασούντ και Χατσισαφί αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Α’ ΑΓΩΝΑΣ: Μακάμπι – Πανιώνιος 1-0 (48′ Κγιάρτανσον).

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο «Στάδιο Νέας Σμύρνης», χωρητικότητας 11.115 θεατών.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν από τη Φινλανδία.

Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο φαίνεται πολύ πιθανή. Και διπλασιάζει το κέρδος (2.00). Δύσκολο να περάσει ο Πανιώνιος, ωστόσο είναι σε θέση να σκοράρει έστω μια φορά απέναντι στους Ισραηλινούς.

Και να θυμάστε …

Η ΠΙΕΡΙΚΗ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων.  Το blog δεν κάνει Stream. Σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet.

Μερικές συμβουλές για την ποιότητα προβολής του αγώνα … Για να απολαύσετε τον συγκεκριμένο αγώνα παρακαλούμε να κατεβάστε και εγκαταστήστε στον υπολογηστή σας το πρόγραμμα  Adobe Flash Player  ή το   Veetle Broadcast (TV player)

22.00 (NovaSports 2 HD). Δείτε τα Links… Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για νεότερα links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου