ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/8/17

Χανιώτισσα εισέβαλε σε εφορία και τραυμάτισε υπάλληλο - Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι η Χανιώτισσα, η οποία σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε το...

μεσημέρι της Πέμπτης στην εφορία Χανίων, φωνάζοντας και πετώντας ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Η εξαγριωμένη γυναίκα πήγε για να διαμαρτυρηθεί για επικείμενη κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων και από τα “πυρά” της δε γλίτωσε ένας υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας, ο οποίος τραυματίστηκε από αντικείμενα, που εκσφενδόνισε η ίδια εναντίον του.

Μάταια οι υπόλοιποι εφοριακοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, μέχρι που αστυνομικοί έφτασαν στη ΔΟΥ και την συνέλαβαν.

Η μαινόμενη φορολογούμενη παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα Χανίων τη νύχτα για να δικαστεί σήμερα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια ώρα τα χειρότερα γλίτωσε ο υπάλληλος που τραυματίστηκε, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα απασχόλησε πρόσφατα και πάλι τις αστυνομικές αρχές, καθώς και την περασμένη βδομάδα επιτέθηκε – φραστικά – σε υπαλλήλους μίας τράπεζας.

Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι υπάλληλοι της εφορίας Χανίων

Αποχή από τα καθήκοντα τους πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι της εφορίας Χανίων, με αφορμή το περιστατικό αυτό με την εξαγριωμένη γυναίκα, που εισέβαλε στην υπηρεσία και τραυμάτισε το συνάδελφο τους.

Οι υπάλληλοι της ΔΟΥ διαμαρτύρονται για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν και ζητούν μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα.

Δεκάδες υπάλληλοι της υπηρεσίας βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο, όπου στεγάζεται η οικονομική υπηρεσία, ζητώντας άμεση λύση στα προβλήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου