ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/8/17

Πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να…

Πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να…

απατά την σύζυγο του με νεαρή τραγουδίστρια σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ποιο το προφίλ του γνωστού τραγουδιστή;

Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε τη σύζυγο για διακοπές ενώ εκείνος αποφάσισε να χαρεί τον έρωτα του με νεαρή συνάδελφο του στην σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Έλα όμως που η σύζυγος του τον υποψιάστηκε και έβαλε ιδιωτική ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί. Η ιδιωτική ερευνήτρια τον τσάκωσε μαζί με τη γυναίκα του επ’ αυτοφόρω να συνευρίσκεται με την ερωμένη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του έναν αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας του όπου υπήρχε πληρωμή σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Έτσι αποφάσισε να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τους λογαριασμούς. Πήγε σε ιδιωτική ντετέκτιβ και άρχισε να παρακολουθεί τον σύζυγο της. Αυτό που ανακάλυψε ήταν μια όμορφη νεαρή τραγουδίστρια η οποία εκτός από τον σύζυγό της, απολάμβανε και την πιστωτική του κάρτα.

Τα τραγούδια του γνωστού τραγουδιστή έχουν τραγουδηθεί και χορευτεί πολύ. Όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε το όνομα του και τις επιτυχίες του. Η νεαρή κοπέλα-πέτρα του σκανδάλου είναι 20-25 ετών, όχι πολύ γνωστή στο χώρο και σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη «κουτσουκέλα» του εν λόγω τραγουδιστή. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει μια τάση στο… ξεπόρτισμα και το έχει επαναλάβει αρκετές φορές.
Η σύζυγος του τραγουδιστή από την άλλη αρνείται να τον εγκαταλείψει και δεν θέλει να χαλάσει το σπιτικό της, παρ’ όλα τα ξεπορτίσματα του. Αντίθετα, τρέχει από πίσω του να προλάβει τα χειρότερα, καθώς φοβάται μήπως κάποια από τις περιστασιακές του σχέσεις γίνει πιο σοβαρή και σταθεί αιτία να χάσει τον άντρα της.

Τι να πει κανείς, μερικές γυναίκες το θέλουν το κέρατο τους..!

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου