ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/8/17

Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας που μπαίνει φυλακή

Ο επιχειρηματίας...

Γιάννης Ζερβός που συνελήφθη την Τετάρτη (2/8) στην Κέρκυρα, οδηγήθηκε την Πέμπτη (3/8) στη φυλακή κατόπιν σχετικής απόφασης του εισαγγελέα Κέρκυρας!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη λόγω της μη συμμόρφωσης του σε ποινές που του έχουν επιβληθεί σχετικές με παραβάσεις του φορολογικού κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τελεσίδικη ποινή κάθειρξης πέντε ετών, που του έχει επιβληθεί για χρέη προς το Δημόσιο.

Ο ίδιος ίσως και να πίστευε ότι θα του κοινοποιούνταν με κάποιο τρόπο η δικαστική απόφαση (σ.σ.;) και ότι πάντως θα έμενε ανεκτέλεστη η ποινή του, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της αναίρεσης που έχει ζητήσει από τον Άρειο Πάγο. Έτσι κυκλοφορούσε ελεύθερος εδώ, όπου και πιάστηκε ως φυγόποινος από την Αστυνομία.

Η είδηση «σκάει» σαν «βόμβα» στον Δούκα και όχι μόνο, καθώς δεκάδες εργαζόμενοι μπαίνουν σε περιπέτειες. Πέρυσι, αλλά και φέτος ο Γ. Ζερβός που έχει το ρόλο του γενικού αρχηγού, ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, είχε ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση σπουδαίων παικτών, όπως ο Μανόλης Παπαμακάριος, ο Παναγιώτης Καυκής, ο Αλέξης Κυρίτσης ενώ και φέτος το προβλεπόμενο μπάτζετ ήταν υψηλότατο.

Την είδηση και την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθούν στενά αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από τα γεγονότα. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου