ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/8/17

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος – «Μπαράζ» Αιγινιακός-Βέροια για την είσοδο στους ομίλους

Το πρωί της Παρασκευής (11/8) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη φάση. Αιγινιακός και Βέροια θα μονομαχήσουν για την πρόκριση από την α΄φάση, ώστε να μπουν στον 2ο όμιλο, όπου είναι ήδη οι ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός και Απόλλων Πόντου.



Από εκεί και πέρα, οι οκτώ όμιλοι συγκροτήθηκαν, με τον Ολυμπιακό να συναντά στον 5ο όμιλο τους Αστέρα Τρίπολης, Αχαρναϊκό και Κισσαμικό. Η ΑΕΚ στον τρίτο όμιλο θα τεθεί αντιμέτωπη με Λαμία, Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέα, ενώ ο Παναθηναϊκός στον 8ο όμιλο θα παίξει με ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή.

Οι αγώνες στους ομίλους είναι μονοί. Δηλαδή σε κάθε γκρουπ θα γίνουν τρία ματς. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις εξής ημερομηνίες:19-21/9, 24-26/10 και 28-30/11. Υπενθυμίζεται ότι την πρόκριση στην γ' φάση εξασφαλίζουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις.

Η κλήρωση της πρώτης φάσης έγινε με 17 ομάδες, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της συμμετοχής 18ης ομάδας στο πρωτάθλημα. Για να έμεναν 16 οι ομάδες της Football League που θα έμπαιναν στους ομίλους της διοργάνωσης, θα πρέπει να γίνει η α' φάση, με ένα ζευγάρι που θα δώσει διπλούς αγώνες στις 19 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου. Tο ζευγάρι που προέκυψε μετά παό κλήρωση είναι το Αιγινιακός - Βέροια.

Το σύστημα διεξαγωγής εξασφαλίζει, καθώς οι αγώνες θα είναι μονοί, ότι οι ομάδες της Super League θα δώσουν δύο αγώνες εκτός και έναν αγώνα εντός έδρας και οι ομάδες της Football League το ακριβώς αντίστροφο.

Αναλυτικά οι 8 όμιλοι:
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής
2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός ή Βέροια
3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ατρόμητος, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Σπάρτη
5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Ξάνθη, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός
7ος ΟΜΙΛΟΣ: Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Παναιγιάλειος
8ος ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου