ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/8/17

Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν εμπορεύματα από μαγαζιά

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας... 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν.


Κυριολεκτικά... αχόρταγες ήταν οι δυο Αλβανίδες που μπήκαν διαδοχικά σε δυο καταστήματα σε περιοχή της Πιερίας παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά κατάφεραν να «σηκώσουν» πλήθος εμπορευμάτων μεγάλης αξίας και να διαφύγουν! Για τη μια από αυτές, όμως, ήρθαν σύντομα οι χειροπέδες.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας... 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν. Πρόκειται για μια 27χρονη που είχε στην κατοχή της όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στα μαγαζιά και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Οι αστυνομικοί αναζητούν και την 45χρονη ομοεθνή συνεργό της που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου