ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/8/17

Θεία Λειτουργία - Πεζοπορία στην κύρια (παλαιά) μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση της Τ.Δ. μας, καθότι η συμμετοχή ήταν πέραν από κάθε αναμενόμενο.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα της κύριας (παλαιάς) Μονής του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω και διενεργήθηκε θεία λειτουργία από τον πατέρα Εφραίμ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση του, στο κάλεσμά μας.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. μας ευλογήθηκε για τα νέα του καθήκοντα, καθώς επίσης και όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν την ευλογία της Θείας λειτουργίας, η οποία τελέστηκε σε κλίμα γαλήνιο και μοναστηριακό. 

Το πρόγραμμα ακολούθησε μεγάλος αριθμός μελών μας με τις οικογένειές τους και φίλων αυτών. Τέλος το Δ.Σ. μας, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Κο. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωσή μας και έδειξε με τον τρόπο αυτό, ότι αποτελεί εμπράκτως αρωγός και υποστηρικτής της Τ.Δ. Πιερίας / Δ.Ε.Α..
"Servo  per  Amikeco"
"Υπηρετώ  δια  της  Φιλίας"


                                                                Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο

 
           Ο  Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος                                 Ο  Γεν.  Γραμματέας
                                                                                 ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου