ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/8/17

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!! Αγρια επιθεση «ΑΒ» στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Νέα μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ βρίσκονται στα σκαριά και αναμένεται να αλλάξουν τον χάρτη της αγοράς λιανικού εμπορίου αλλα και να εντείνουν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις κορυφαίες και τις πιο μικρές τοπικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην πρωτεύουσα του νομού Αχαίας, και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrasevents.gr μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσουν δύο νέα καταστήματα των Α.Β. Βασιλόπουλος στην Πάτρα, το ένα κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και το άλλο κοντά στην Οβρυά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό άνοιγμα της συγκεκριμένης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων σούπερ μάρκετ, έχοντας ήδη δύο ακόμα μεγάλα μαγαζιά στην Πάτρα, ένα στην Πατρών – Αθηνών και ένα στην Ακτή Δυμαίων.

Πέρα από την Α.Β. Βασιλόπουλος, άνοιγμα στην αγορά της Πάτρας αναμένεται να κάνει και η επίσης ελληνική εταιρία σούπερ μάρκετ Market In, ξεκινώντας μέσα στο επόμενο διάστημα την λειτουργία ενός καταστήματος, κοντά στην περιοχή της Ανθούπολης.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ήδη ένα σχετικά μικρό κατάστημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και δραστηριοποιείται με δύο ακόμα στην Κάτω Αχαΐα. Εξάλλου, νέο κατάστημα αναμένεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να ανοίξει η γερμανική εταιρία σούπερ μάρκετ Lidl, κάνοντας άνοιγμα στην αγορά της Δυτικής Αχαΐας, στον παλαιό δρόμο Πατρών – Πύργου, μεταξύ Αλισσού και Κάτω Αχαΐας.

Όλα αυτά την στιγμή που ήδη η αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει κάνει σημαντικό άνοιγμα στην αγορά μέσω της ενσωμάτωσης στον όμιλο των μαγαζιών Μαρινόπουλος, ενώ σημαντικές επενδύσεις έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Πάτρας από τα My Market ( που πήραν τα καταστήματα Βερόπουλος), αλλά και από την τοπική αλυσίδα Ανδρικόπουλος.

Με λίγα λόγια, αναμένονται μονομαχίες γιγάντων και κολοσσών στον χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών, στην αγορά της Πάτρας, αλλά και η προσδοκία για τις ανάλογες θέσεις εργασίας μέσα από τις επενδύσεις αυτές, σε μία πόλη που εξακολουθεί να μαστίζεται από την ανεργία....

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου