ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/8/17

Θρήνος για την κούκλα Σταρ! Νεκρή στην άσφαλτο – Σοκαριστικές εικόνες…

Είχε πάθος με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού και ήταν διάσημη…

για τα ακροβατικά που εκτελούσε πάνω στις δύο ρόδες φορώντας όσο λιγότερα ρούχα ήταν δυνατό. Η 40χρονη σταρ των social media της Ρωσίας, γνωστή ως ‘Monika9422’, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην πόλη του Βλαδιβοστόκ, στη νοτιανατολική Ρωσία.
Η Όλγα Πρόνινα ήταν μόλις 40 ετών και κομμώτρια στο επάγγελμα. Τη Δευτέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο της μηχανής της και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Ο θάνατός της ακαριαίος.

Τροχαίο δυστύχημα
Η Ρωσίδα ήταν δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ακροβατικά που εκτελούσε πάνω στη μηχανή της, μια χιλιάρα BMW S1000RR, και για τις προκλητικες εμφανίσεις της.

Οι φίλοι της που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος δήλωσαν στα ρωσικά ΜΜΕ ότι ήταν μια εξαιρετικά έμπειρη οδηγός και συνηθισμένη στις υψηλές ταχύτητες. Το πρακτορείο Sputnik ανέφερε ότι η μία ρόδα της μηχανής εκτινάχθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.
Η Πρόνινα, μητέρα μιας 16χρονης κόρης, ξεκίνησε να οδηγεί μηχανές στην ηλικία των 21 ετών. Στο Instagram είχε γράψει ότι οφείλει το «σπινθηροβόλο βλέμμα της» στο πάθος της για τις μηχανές.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου