ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/8/17

Απίστευτη «κόντρα»-καταδίωξη μέσα στις σήραγγες των Τεμπών! Άγνωστος οδηγός Ι.Χ. επιτέθηκε σε γνωστό Λαρισαίο!

Άγριο σκηνικό που ξεκίνησε από Λάρισα και τελείωσε στα διόδια Λεπτοκαρυάς, με τους δύο οδηγούς να τρέχουν με 200 χλμ/ώρα ακόμη και μέσα στις (τρεις) σήραγγες!


Θα μπορούσε να είναι σκηνή καταδίωξης από τις γνωστές αμερικάνικες ταινίες αγώνων δρόμων και δράσης «Οι Μαχητές των Δρόμων» («Fast and Furious»ο αγγλικός τίτλος), πλην όμως το περιστατικό αυτό είναι αληθινό και συνέβη την περασμένη Τρίτη 1η Αυγούστου στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσ/νικης και συγκεκριμένα στο κομμάτι από την πρώτη σήραγγα των Τεμπών ως τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Εκεί όπου όπως καταγγέλει με μήνυση του ο γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άγνωστο οδηγό πολυτελούς μαύρου σπορ αυτοκινήτου ο οποίος ήταν φανερό πως για κάποιο λόγο τον είχε βάλει στο στόχαστρο.

Το συμβάν ξεκίνησε από την πρώτη σήραγγα των Τεμπών όταν ξαφνικά ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου, ενός μαύρου Audi TT με πινακίδες Θεσσαλονίκης, άρχισε να παρενοχλεί τον Λαρισαίο δικηγόρο κλείνοντας του το δρόμο και πηγαίνοντας μία από τα αριστερά, μία από τα δεξιά αλλά και βγαίνοντας μπροστά του πατώντας φρένο. Ταυτόχρονα ο άγνωστος άνδρας άνοιγε το παράθυρο του εν κινήσει και τον έβριζε προκαλώντας τον να σταματήσει.

Ο όγκος του αυτοκινήτου του δικηγόρου όμως (τζηπ MERSEDES, τύπου ML) δεν επέτρεψε στον επιτιθέμενο οδηγό να του φράξει το δρόμο, αφού το θηριώδες όχημα θα μπορούσε κάλλιστα να «λιώσει» το σπορ αυτοκίνητο. Μη γνωρίζοντας το ποιόν του δράστη της επίθεσης και δεδομένου ότι ο κ. Σούρλας μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αναγκάστηκε να αναπτύξει ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει το επεισόδιο.

Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε η άγρια καταδίωξη, μια τρελή κούρσα των δύο οχημάτων για περισσότερα από 25 χιλιόμετρα. Μέσα από τις τρεις σήραγγες πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα που έφτασε και ξεπερνούσε τα 200 χλμ/ώρα! Ο οδηγός του Audi TT «σύρθηκε» ουσιαστικά από τον Λαρισαίο δικηγόρο ως τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, όπου εκεί έκανε το μοιραίο λάθος να κατεβεί από το αυτοκίνητο του για να επιτεθεί στον Σούρλα με απότελεσμα να αποτυπωθεί το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης στις κάμερες των διοδίων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του δικηγόρου πρόκειται για έναν μεγαλόσωμο, μελαχρινό με μούσια και πολλά τατουάζ άνδρα.

Πλέον το λόγο έχει η Εισαγγελέας Λάρισας κατόπιν της μηνύσεως του Λαρισαίου δικηγόρου, η οποία ζήτησε ήδη το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του δράστη αυτής της απίστευτης επίθεσης που εξελίχθη σε καταδίωξη οχημάτων από την πρώτη σήραγγα των Τεμπών ως και τα διόδια της Λεπτοκαρύας.

Για το πρωτοφανές περιστατικό ο Στέλιος Σούρλας δηλώνει στο «Τι Νέα Λάρισα;» τα εξής:

«Την Τρίτη 1 Αυγούστου και ενώ κινούμουν με το αυτοκίνητο μου στην Εθνική οδό δέχτηκα απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και απειλή από τον οδηγό ενός μαύρου Audi TT το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με πρόθεση να μου ανακόψει την πορεία. Δεδομένου ότι μετέφερα συγγενικό μου πρόσωπο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στερήθηκα της δυνατότητας να πληροφορηθώ την αιτία… αλλά και την ταυτότητα του οδηγού η οποία όμως θα γίνει γνωστή σύντομα από το βίντεο των σηράγγων και των διοδίων μετά την Εισαγγελική παραγγελία. Οι όποιες προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκρατίας εις βάρος μου, από όπου και αν προέρχονται…, το μόνο που θα επιτύχουν θα είναι να με πεισμώσουν κι άλλο και να συνεχίσω απτόητος τη δουλειά μου.»

Του Βαγγέλη Βουλάγκα

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου