ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/9/17

Ασταμάτητος ο Λευτέρης Πετρούνιας! Νέο χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους και το απέδειξε σε ακόμη μία διοργάνωση. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Challenge Cup που διεξάγεται στο Παρίσι, συνεχίζοντας ακάθεκτος στο δρόμο των επιτυχιών.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο εκτέλεσε για μια ακόμη φορά άψογα το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκε με 15.500 βαθμούς κατακτώντας την πρώτη θέση.

Μάλιστα, έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και παρότι είχε να αγωνιστεί από τον Απρίλιο επανήλθε δυνατός, διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί του.

Δεύτερος ήταν ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 15.250 βαθμούς και τρίτος ο Όλεγκ Βερνιάεφ. Στον τελικό συμμετείχε και ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης ο οποίος κατετάγη στην πέμπτη θέση με 14.700.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Challenge Cup του Παρισιού αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ που είναι σε δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου