ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/9/17

Δύσκολη πρόκριση για τον Δία Δίου

Σε ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παλαιού Κεραμιδίου, ο Δίας Δίου νίκησε την Πρόοδο με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για την φάση των 16 του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, άνοιξαν το σκορ στο 18’ με φοβερό σουτ του Ασλανίδη, ενώ στο 33’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Παπαζιό. Ο Δίας κέρδισε πέναλτι στο 42’ για χέρι του Μπατζώνη μέσα στην περιοχή και ο Γιάννης Λαζαρίδης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 57’ η ομάδα του Δίου πήρε το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Ηλία Μανίκα μετά από σέντρα του Βασίλη Νάκα. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ένα λεπτό μετά, ο Βασίλης Παπαζιός διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Μηνούδης, Κατσίκης Δ.

ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Τσαουσίδης, Τζιμίκας (83’ Π. Ζαμαντζάς), Θ.Ι. Τσιάμης, Σκουργιάς, Ζαματζάς, Θ.Χ. Τσιάμης, Θ. Παπαζιός (82’ Β. Παπαζιός), Α. Ζαμαντζάς, Η. Μπατζώνης (64’ Δουρμούσης), Ασλανίδης, Καραγκούνης.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Καραΐσκος, Λαζαρίδης, Ευθυμιάδης (39’ Ζαβαντίας), Νίκου, Παρλάντζας, Παναγιωτίδης, Φωτίου, Συρανίδης (72’ Παπαδόπουλος), Καλουσίδης (86’ Γ. Λαφατζής), Νάκας, Μανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου