ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/10/17

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ: Και δεύτερο σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νεαρό τραυματία μέσα σε λίγες ώρες (ΦΩΤΟ)

Και δεύτερο σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε σήμερα στην Κατερίνη με τραυματία μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες διαφορά από το πρώτο, στο οποίο στις 11 το πρωί στην διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Τραπεζούντος είχε τραυματισθεί ένας νεαρός μοτοσικλετιστής, όταν οδηγός ΙΧ δεν σταμάτησε στο ΣΤΟΠ. Και στις δύο περιπτώσεις οι οδηγοί των δίτροχων τραυματίσθηκαν μετά από σύγκρουση με ΙΧ οχήματα.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στις 3 η ώρα περίπου στη συμβολή των οδών Σβορώνου και Κίου, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο επί της Σβορώνου έστριψε αριστερά  για να εισέλθει στην Κίου, με αποτέλεσμα ένας νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος εκινείτο κανονικά με το μηχανάκι του επί της Σβορώνου, να χτυπήσει πάνω στο όχημα, να τραυματισθεί άσχημα και να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης διευθέτησε αμέσως την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο και οι άνδρες της ανέλαβαν τη διερεύνηση των αιτίων  του τροχαίου συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου