ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/10/17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Μαθητές:...Tα προβλήματα του 1ου Γενικού Λυκείου μας μεταφέρονται στο γυμναστήριο και στο εσωτερικό του σχολείου"

Τη Δευτέρα 9/10/2017 το συμβούλιο των μαθητών με την συγκατάθεση των συμμαθητών τους αποφάσισε να πραγματοποιήσει κατάληψη του κτιρίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει.


Συγκεκριμένα:

Τα περισσότερα προβλήματα αφορούν το χώρο του γυμναστηρίου. Ειδικότερα, δεν υπάρχει υπεύθυνος για την καθαριότητα του με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στιβάδες σκουπιδιών. Επιπρόσθετα η θέρμανσή του δεν είναι κατάλληλη για αυτό πρέπει να μονωθεί. Σημαντικό θεωρείται επίσης, η επισκευή των μπασκετών αλλά και το δάπεδο του γυμναστηρίου καθώς υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμούς.

Τέλος, πρέπει να αντικατασταθούν οι λάμπες με προβολείς ώστε ο φωτισμός να είναι ο κατάλληλος.

Τα προβλήματά όμως μεταφέρονται και στο εσωτερικό του σχολείου. Χαρακτηριστικά, οι πόρτες τόσο των αιθουσών όσο και αυτές από τις τουαλέτες πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν αφού είναι παλιές και σχεδόν ετοιμόρροπες. Εξίσου σημαντικό είναι ο χρωματισμός του κτιρίου.

Ακόμη, ο προαύλιος χώρος μοιάζει εγκαταλελειμμένος και πρέπει να γίνει αξιοποίησή του. Δηλαδή πρέπει να δημιουργηθόύν γήπεδα, να διορθωθεί η περίφραξη του και να τοποθετηθούν προβολείς για να υπάρχει ο απαραίτητος φωτισμός.

Το δεκαπενταμελές του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας

elassona-city.gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου