ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/11/17

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Πιερίας, από την πρόσφατη θεομηνία, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με Επικεφαλής την Υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα της Ν.Δ., Βουλευτή Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή, έπειτα από πρωτοβουλία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας.
Επισκέφθηκαν αγροτικές καλλιέργειες και ποιμνιοστάσια, διαπιστώνοντας από κοντά τις τεράστιες ζημίες που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο αγροτών και κτηνοτρόφων της Περιοχής μας. Την κα. Αραμπατζή, συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο Υπεύθυνος Αγροτικών θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Δημήτρης Τσιμήτρης, το μέλος της Γραμματείας Αγροτικού Ν.Δ. Διονύσης Φόλιος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Γραμματείας Αγροτικού Ν.Δ. Θανάσης Λιακόπουλος, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου – Ολύμπου Θεόδωρος Πυρόβολος και Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, καθώς και στελέχη του κόμματος.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε, στο δημοτικό κατάστημα Δίου, με εκτιμητές του ΕΛΓΑ, όπου ζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών καταγραφής και αποζημίωσης των πληγέντων αγροτών και κτηνοτρόφων. Η κα. Αραμπατζή σε δηλώσεις της ανέφερε πως θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα όλος ο μηχανισμός για την καταγραφή των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων, επισημαίνοντας τις επαφές του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με ευρωπαίους αξιωματούχους για την εκταμίευση κονδυλίων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης. Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε το κλιμάκιο με εκτιμητές του ΕΛΓΑ, σημειώνοντας πως θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων. Την επίσπευση των διαδικασιών του ΕΛΓΑ για την οικονομική ανακούφιση των αγροτών και κτηνοτρόφων της Πιερίας, ζήτησε και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου