ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/11/17

Ανάπλαση Πέλεκα και Αντιπλημμυρικά έργα για τον ποταμό μας!

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΙΕΡΙΚΗ, για το ενδιαφέρον του να αναδείξει τα τελευταία θέματα του ποταμού μας.


Προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Ως κάτοικος του Μυλαύλακου, μαζί με αρκετούς ακόμα συμπολίτες μου, νιώθω μεγάλη απογοήτευση για την παραμέληση του ποταμού μας.

Πριν κάποιους μήνες, με...

μια κίνηση που σας τιμάει, πραγματοποιείσατε κάποια έργα αναβάθμισης στον πεζόδρομο του ποταμού. Με λάμπες καινούργιες για τους πεζούς, φύτευση δέντρων και με τη δημιουργία νέου, αναβαθμισμένου πεζόδρομου. Επίσης η ιδέα για ύπαρξη μικρών κάδων, αναβάθμισε ακόμα περισσότερο την περιοχή του πεζόδρομου. Όλα αυτά προσέλκυσαν ακόμα περισσότερους ανθρώπους και σε αυτό σας βγάζουμε το καπέλο.

Είτε για τζοκινγκ, είτε για απλό βάδην, είτε για μια βόλτα με το αγαπημένο μας κατοικίδιο.

Καθετί καλό, δεν περνάει απαρατήρητο.

Ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες εργασίες του δήμου μέσα στον ποταμό, αλλά και με τις τελευταίες ημέρες κακοκαιρίας, τείνει να απαξιωθεί η προηγούμενη σας προσπάθεια.

Τμήματα του νέου πεζόδρομου κατέρρευσαν, μαζί με τον δρόμο για τα ΙΧ. Με αποκορύφωμα την παραλίγο κατάρευση σπιτιών της εκεί περιοχής.

Σας παρακαλώ και εγώ και πολλοί συμπολίτες μας, να ενδιαφερθείτε περισσότερο και να αναδείξετε τον ποταμό μας. Τόσο σε θέματα αισθητικής, όσο και σε θέματα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ήδη για πολλούς από εμάς, αποτελεί σοβαρό κριτήριο για την επιλογή της ψήφου μας, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Υ.Γ Το συγκεκριμένο ποτάμι, με τη σωστή ανάπλαση σε υδροβιότοπο, θα μπορούσε να γίνει ένα από τα διαμάντια της πόλης μας.

Με τιμή Γ.Γ.

Κάτοικος Μυλαύλακου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου