ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/11/17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Mισός τόνος από ρούχα και τρόφιμα θα παραδοθεί από τους Ελασσονίτες Εθελοντές στον Δήμο Μάνδρας και στους πληγέντες!

Μισός τόνος από ρούχα και τρόφιμα θα παραδοθεί από τους Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες και τον Τομέα Ανθρωπιστικής Βοήθειας στον Δήμο Μάνδρας, στην Δυτική Αττική και τους πληγέντες....
συνανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοκληρωτικά μετά τις υπερχειλίσεις των ρεμάτων στην περιοχή όπου συμπαρέσυραν στο πέρασμά τους τα πάντα, διαλύοντας σπίτια, αυτοκίνητα μα πολύ περισσότερο από όλα, ήταν το αποτέλεσμα για να υπάρξουν νεκροί και απώλειες ζωές και αγνοούμενων κατοίκων ακόμη και σήμερα στην περιοχή.

Η τεράστια ποσότητα συλλέχθηκε μέσα σε δύο ημέρες και αφού έγινε η συγκομιδή, ο διαχωρισμός ανα κατηγορία και το πακετάρισμα, δόθηκε για μεταφορά στην Αθήνα μέσα σε συσκευασίες ώστε να μπορεί να την παραλάβει ο Ερυθρός Σταυρός στην πρωτεύουσα και να πραγματοποιήσει απευθείας την διανομή στους πληγέντες.

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες θέλουν να ευχαριστήσους τους συμπολίτες, τους ιδιώτες και τους εθελοντές για την αυταπάρνηση, την βοήθεια, την αγάπη, την αλληλεγγύη και την συνεργασία να μαζευτεί η συγκεκριμένη ποσότητα και να δοθεί μια μικρή βοήθεια στους συνανθρώπους στην Αθήνα που επλήγησαν από τις καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου