ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/1/18

ΠΙΕΡΙΑ: Διαφορετικά περιστατικά η απόπειρα δολοφονίας του βενζινά με την περίπτωση των κακοποιών που καταδίωξε η αστυνομία

ΟΠΛΟ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ......


Δεν συνδέονται μεταξύ τους τα δύο περιστατικά με τους πυροβολισμούς και τους τραυματισμούς που έλαβαν χώρα στην Πιερία χθες το βράδυ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση ο δράστης που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου που βρίσκεται στον δρόμο προς Παραλία Κατερίνης, έξω από την Καλλιθέα, με τους τέσσερις κακοποιούς και την καταδίωξη της αστυνομίας εναντίον τους έξω από τον Λόφο.

 Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ

Το περιστατικό στο βενζινάδικο που έλαβε χώρα χθες το βράδυ πριν τις 7 η ώρα δείχνει με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι πρόθεση του δράστη να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου και δεν είχε ως στόχο την ληστεία.
Ο επίδοξος δολοφόνος, ο οποίος φορούσε κουκούλα πλησίασε το βενζινάδικο, κρατώντας στο χέρι του πυροβόλο όπλο με σιγαστήρα. Εκείνη την ώρα ο βενζινάς καθόταν με ακόμη ένα άτομο μέσα στο κατάστημα. Ο οπλοφόρος πυροβόλησε από την τζαμαρία δύο φορές, χωρίς να μπει μέσα στο μαγαζί και οι πυροβολισμοί εστρέφοντο μόνον εναντίον του πρατηριούχου. Κατόπιν έσπευσε να εξαφανισθεί χωρίς να προβεί σε ληστεία.
Ο 47χρονος διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύεται.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ

Η δεύτερη περίπτωση με τους τέσσερις δράστες που διαφεύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται έλαβε χώρα σύμφωνα με πληροφορίες έξω από τον Λόφο, όταν ειδοποιημένη η αστυνομία έσπευσε να τους συλλάβει. Υπάρχει η πληροφορία που αναφέρει και για πέμπτο άτομο συνεργό τους, το οποίο έχει συλληφθεί.
Οι δράστες είχαν κλέψει από την Αθήνα το αυτοκίνητο, μία μερσεντές, με το οποίο ήρθαν στην Πιερία, αφού πρώτα έκαναν διάρρηξη στην περιοχή της πρωτεύουσας.
Ξεκίνησαν τις διαρρήξεις κατοικιών από τον Σβορώνο και το Μοσχοχώρι, από όπου έκλεβαν διάφορα τιμαλφή, χρυσαφικά και χρήματα. Όταν πήγαν να διαρρήξουν κατοικία στον Λόφο έγιναν αντιληπτοί και από εκεί άρχισε η καταδίωξή τους από τους αστυνομικούς. Το αυτοκίνητο των κακοποιών εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε μέσα σε χωράφι. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ένας εκ των κακοποιών φέρεται να έχει τραυματισθεί. Οι οπλισμένοι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και μέχρι αυτή την ώρα αναζητούνται από την αστυνομία που χτενίζει εξονυχιστικά την περιοχή.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και τα κλοπιμαία που υπήρχαν στο εσωτερικό του έχουν αποδοθεί στους κατόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου