ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/2/18

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Τυρναβίτης νεκρός σε πτώση με το ΙΧ του από ύψος 13 μέτρων στη Ρόδο (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες της ασφάλτου! Τα ξημερώματα, ένας Τυρναβίτης 49 ετών, έχασε τη ζωή του όταν  το ιχ αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έκανε «βουτιά θανάτου» από ύψος 13  περίπου μέτρων, στον επαρχιακό δρόμο απο Τσαίρι για αεροδρόμιο!


Το τροχαίο δυστύχημα, κόστισε τη ζωή του 49χρονου Τυρναβίτη. Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις 2 παρά 20 τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση απο το Τσαίρι προς αεροδρόμιο. Αμέσως μετά το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και το πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει επί της οδού, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχου, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων!

Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλώβισης του οδηγού. Όλα όμως ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.

Για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται σχετική έρευνα απο τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.





ΦΩΤΟ ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ

Πηγή : rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου