ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/2/18

Χαροκαμένος Λαρισαίος πατέρας καταγγέλει ότι δέχθηκε απειλητική επίσκεψη στο σπίτι του

Η επίσκεψη στην οικία του και η απειλή για να σταματήσει την έρευνα για τον χαμό του γιου του…
Τι κατέθεσε ο πατέρας στην Ανακρίτρια Λάρισας.


Εξέλιξεις έχουμε στην υπόθεση του αδικοχαμένου Λαρισαίου νέου Δημήτρη Σαράντη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 5 Απριλίου 2016 στο Modling της Αυστρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 31χρονου νέου μετέβη με τον δικηγόρο του κ. Στυλιανό Σούρλα στην Ανακρίτρια Λάρισας η οποία χειρίζεται την υπόθεση και κατέθεσε ότι η οικογένεια του δέχτηκε απειλές προκειμένου να σταματήσει την έρευνα. Συγκεκριμένα ένας νεαρός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη στην οικία του κ. Δημήτρη Σαράντη σε προγενέστερο χρόνο και σύμφωνα με την καταγγελία τους είπε επί λεξεί «θα το μάθετε ότι δεν αυτοκτόνησε το παιδί σας, ότι το δολοφόνησαν αλλά μέχρι εκεί. Μην ψάξετε ποιοι είναι οι δολοφόνοι γιατί θα έχετε επακόλουθα…»
Κατόπιν τούτου ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας προέβη στην εξής δήλωση:

«Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στην αλήθεια και δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε οποιαδήποτε απειλή ή εκβιασμό απ΄όπου και αν προέρχεται. Είναι ανεπίτρεπτο σε μία ευνομούμενη πολιτεία η προσπάθεια για δικαίωση της μνήμης ενός νέου ανθρώπου να συναντά ατιμωρητί τέτοιες καταστάσεις. Υποχρέωση της Αστυνομίας είναι η διαφύλαξη ακέραιου του δικαιώματος της ασφάλειας των πολιτών αλλά και της απρόσκοπτης διαδικασίας απονομής της Δικαιοσύνης»

Πάντως ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου Λαρισαίου είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος, το οποίο είναι η δικαίωση της μνήμης του παιδιού του.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου ή αυτός θα έβγαινε από το σπίτι μου ή εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή