ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/2/18

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Άγγελος Καρατάσιος από τον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας

Σε συμφωνία για την μεταγραφή του Άγγελου Καρατάσιου έναντι 400.000 ευρώ ήρθαν ΑΕΛ και Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας.


"Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000€ για τον Καρατάσιο όπου υπάρχει και συμφωνία ενώ έχει γίνει και πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στο περιθώριο της παρουσίας του νέου προπονητή της ομάδας, Ράτκο Ντόστανιτς.
Ο Άγγελος Καρατάσιος κατάγεται από τον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας, αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του στόπερ, είναι 20 ετών (22/06/1997) και ανήκει στους "βυσσινί" εδώ και μια διετία. Αποτελεί "προϊόν" της Ακαδημίας Γιώτσα και από εκεί πήγε στον Βατανιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League τη σεζόν 2013-14.
Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στον Πιερικό και ένα χρόνο μετά στη Νίκη Βόλου, ενώ από το καλοκαίρι του 2016 ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΛ. Φέτος έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Λάρισας σε δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη φάση των ομίλων έπαιξε για 90 λεπτά ως κεντρικός αμυντικός στο 3-0 επί της Παναχαϊκής και για τους 16 της διοργάνωσης αγωνίστηκε 85 λεπτά ως δεξιός μπακ, στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Ξάνθη, όπου αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου