ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/3/18

ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ξαφνικά γνωστός Λαρισαίος καρδιολόγος – Τον πρόδωσε η καρδιά του στα παράλια της Αγιάς… (ΦΩΤΟ)

Αυτό που έσωσε σε τόσο κόσμο, αυτό δυστυχώς τον πρόδωσε… Ο Λαρισαίος καρδιολόγος έπαθε έμφραγμα την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο του και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο Ι.Χ. το βράδυ της Παρασκευής στα παράλια του δήμου Αγιάς.


Τραγικό τέλος για τον γνωστό Λαρισαίο καρδιολόγο Βασίλη Στραβέλα που έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ στα παράλια της Αγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τι Νέα Λάρισα;» ο 64χρονος καρδιολόγος από το Καλοχώρι της Λάρισας που ήταν Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο »Παπανικολάου» και ζούσε στη Θεσσαλονίκη, είχε επισκεφθεί το κτήμα του στη Βελίκα. Η ύπαιθρος, το χωράφι, οι αγροτικές εργασίες ήταν μετά την Ιατρική η μεγάλη του αγάπη….

Φεύγοντας και ενώ οδηγούσε κοντά στο Κόκκινι Νερό ένιωσε αδιαθεσία με οξύ πόνο στην καρδιά και αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου. Το μόνο που πρόλαβε ο άτυχος καρδιολόγος ήταν να πάρει τηλέφωνο την σύζυγο του και να την ενημερώσει ότι δεν είναι καλά… Λίγη ώρα αργότερα τον βρήκαν η Αστυνομία και η αρραβωνιασμένη κόρη του νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε «φύγει» από έμφραγμα…
Ο Βασίλης Στραβέλας αφήνει πίσω τη σύζυγο του Ελένη και δύο αρραβωνιασμένα παιδιά, τον Γρηγόρη και την Μαρία. Ο εκλιπών ήταν γαμπρός της γνωστής δημοσιογράφου και συγγραφέας Υγείας, Ιωάννας Λάκα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου