ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/4/18

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Τις πύλες της άνοιξε και φέτος η Ανθοκομική Έκθεση 2018 (φωτογραφίες & βίντεο)

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης φιλοξενείται φέτος η Ανθοκομική Έκθεση 2018, η οποία άνοιξε τις πύλες της εχθές (19 Απριλίου) το πρωί μετατρέποντας την αυλή του σ΄ έναν πολύχρωμο ανθισμένο κήπο.




Ήδη έχει υποδεχθεί τα πρώτα σχολεία και είναι ανοικτή για όλους με την είσοδο ελεύθερη. Μαθητές αλλά και φίλους των λουλουδιών.

Χιλιάδες εποχιακά λουλούδια έχουν απλωθεί πάνω στο πράσινο χαλί της αυλής του Καπνικού Σταθμού και συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Εννοείται ότι όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί τα λουλούδια του κήπου του μπορεί να το κάνει και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Άλλωστε οι έξι ντόπιοι ανθοπαραγωγοί είναι εκεί πρόθυμοι, να σας συμβουλεύσουν, αλλά και ν’ απαντήσουν σε όλες σας τις απορίες και ερωτήσεις γύρω από τα άνθη.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, και θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου.

Ευπρόσδεκτα είναι σχολεία και νηπιαγωγεία. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φυτέψουν ένα μικρό λουλούδι.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες απο την Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου