ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/6/18

“Σόου” ασυνείδητου οδηγού στο κέντρο της Λάρισας – Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των καταστηματαρχών (φωτο – βίντεο)

Τα απίστευτα κι όμως αληθινά των ασυνείδητων οδηγών στη Λάρισα συνεχίζονται.
Ανενόχλητος οδηγός ανέβηκε στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου με το αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί και προφανώς δεν είχε την υπομονή να βρει πάρκινγκ, οπότε προτίμησε να μπει στον πεζόδρομο αγνοώντας κάθε είδος κινδύνου. Την ώρα μάλιστα που ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος κόσμο, είτε καθισμένοι στα παγκάκια, είτε πεζοί, είτε ακόμη ακόμη στα τραπέζια των καταστημάτων.

Μάλιστα οι καταστηματάρχες δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς ο ασυνείδητος οδηγός  συνέχιζε την πορεία του και δεν έδινε καν σημασία στις φωνές τους, αφού παραλίγο να παρασύρει τα τραπεζάκια.

Τελικά διαπληκτίστηκε μαζί τους και έπειτα επιχείρησε να φύγει με …όπισθεν προς την Κύπρου, αλλά δεν μπόρεσε, και επιχείρησε αναστροφή, ούτε αυτό όμως του …βγήκε (την ώρα που περνούσε διαρκώς κόσμος από τον πεζόδρομο) και αποφασίζει να συνεχίσει ευθεία την πορεία του για να σταματήσει τελικά με alarm έξω από το γνωστό ξενοδοχείο, επιστρέφοντας να …ζητήσει και τα ρέστα από τους καταστηματάρχες.

Στο τέλος δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον ίδιο, αλλά δεν πτοήθηκε και άφησε  το αυτοκίνητο του στο ίδιο σημείο του πεζόδρομου για να τελειώσει την δουλειά του.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου