ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/6/18

"ΒΡΟΧΗ" ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

"ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ" ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΒΥΛΑ, ΤΣΩΛΗΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΚΙΑΦΑΣ, ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ


"Χαμός" γίνεται με τις συνεχείς παραιτήσεις σημαντικών στελεχών στους ΑΝΕΛ Πιερίας, οι οποίοι κάλεσαν τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση, γιατί με την ανοχή του ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει την Μακεδονία, όπως τονίζουν στις ανακοινώσεις παραίτησής τους. Τον "χορό"¨των παραιτήσεων άνοιξε πρώτος ο Αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και πολιτευτής Πιερίας Δημήτρης Ζησιμόπουλος. Αμέσως ακολούθησαν το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χάρης Μπικηρόπουλος, η Πολιτευτής Πιερίας Φιλιώ Βαβύλα, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χρήστος Ούνας Τσώλης και ο Νίκος Μακρίδης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή για την Κατερίνη», Πολιτευτής στην Πιερία και Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Κατερίνης του συνδυασμού "Νέα εποχή για την Κατερίνη" και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας Νόπης Ναβροζίδου και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Κιάφας Σπύρος και Φαρφούρης Βασίλης.
 Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και οι παραιτήσεις και όσων ακόμα έχουν απομείνει στο τοπικό ΑΝΕΛ, κάτι που σημαίνει την πλήρη διάλυση του κόμματος του Καμμένου στην Πιερία.

Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου