24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

13/7/18

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΗΜΕΡΑ στις 20.00 ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ο Νίκος Λυγερός με θέμα: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και αύριο ο Γιώργος Τάτσιος με θέμα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Στα πλαίσια των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων του Ν.Πιερίας, που αντιτίθενται και καταδικάζουν το ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, εντάσσεται και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από αυτό το υψίστης σημασίας Εθνικό ζήτημα.

Για αυτό το λόγο έχουμε προγραμματίσει δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις από 2 αναγνωρισμένους και καταξιωμένους ομιλητές:
1)  Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20.00 στο συνεδριακό κέντρο Εκάβη θα μιλήσει ο Στρατηγικός Σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός με θέμα: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

2) Το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο Εκάβη θα μιλήσει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γιώργος Τάτσιος με θέμα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε και να κατανοούμε από όλες τις πλευρές το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο του Εθνικού αυτού ζητήματος γιατί μόνο από την επισταμένη γνώση μπορούν να προκύψουν οι καλύτερες προτάσεις αντιμετώπισης. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού Πιερίας αντιστέκονται, μάχονται, ενημερώνουν και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις ειρηνικές τους δράσεις για την προάσπιση της Εθνικής τους ταυτότητας και υπόστασης, για τη διαφύλαξη της Ελληνικής ιστορίας του πολιτισμού και της παράδοσης.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου