ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/7/18

Το ρεζιλίκι του Καμμένου στην Κύπρο έχει ονοματεπώνυμο: «Εγώ φώναξα η Μακεδονία είναι Ελληνική στον Τύμβο Μακεδονίτισσας»

«Έδωσα συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών.
Είπα “η Μακεδονία είναι μια και μόνο ελληνική”. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε χρυσαυγίτης, όπως αποκαλεί ο Πάνος Καμμένος όλους τους Έλληνες που διαφωνούν με τη συμφωνία». Αυτό δήλωσε στο...



SigmaLive, ένας εκ των τριών συλληφθέντων, για τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Ο 40χρονος Θοδωρής, εξ Ελλάδος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 13 χρόνια, ανέφερε ότι μετέβη στην εκδήλωση σεβόμενος τους πεσόντες του ‘74 όμως εξεμάνη με αυτά που άκουγε από τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

«Εγώ ήμουνα με τρεις φίλους μου στην εκδήλωση. Σε μια φάση μετά από κάτι που είπε ο Πάνος Καμμένος, δεν άντεξα και εξέφρασα αυτό που ένιωθα αισθανόμενος προδομένος από τη συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, παραδεχόμενος ωστόσο, ότι από το πλήθος κάποιο άλλο πρόσωπο φώναξε «προδότη».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 40χρονος Θοδωρής καθώς επίσης και τα δυο άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Η σύλληψη, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, έγινε επί τόπου έξω από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε στον ίδιο αφορά την πρόκληση ανησυχίας, ενώ τα άλλα δυο πρόσωπα ηλικίας 43 και 56 ετών κατηγορήθηκαν για εξύβριση. sigmalive.com

Σημειώνουμε ότι πρόκειται για το περιστατικό που έγινε προχθές το βράδυ... Χθες το πρωί ξαναέκραξαν τον Καμμένο στην Κύπρο μες αποτέλεσμα την σύλληψη άλλων 12 εκ των οποίων οι 9 ήταν φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου