ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/7/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Ο βραχόκηπος που δίχασε τη...Μαγούλα!

Ένα απίστευτο σκηνικό έχει εξελιχτεί στη Μαγούλα Ελασσόνας, αφού μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Νίκου Τσουκαρέλα που με προσωπικά του έξοδα είχε την θέληση....
να δημιουργήσει ένα βραχόκηπο στις δύο πλευρές της πλατείας του χωριού, με πέτρες και λουλούδια, δεν είχε όμως και την ανταπόκριση αυτή του η εθελοντική ενέργεια που ίσως να πίστευε.


Όπως μας δήλωσε στην Elassona-city.gr: "Θεσμοί και μια μερίδα πολιτών δεν είδαν με καλό μάτι την διάθεσή μου για αλλαγή τις εικόνας στην πλατεία του χωριού, την ώρα που και άσφαλτος στρώθηκε από τον Δήμο και λουλούδια τοποθετήθηκαν και πλακάκια στα πεζοδρόμια αλλάχτηκαν. Η διάθεσή μου είναι να αλλάξει εικόνα το χωριό και με άλλες παρεμβάσεις και να προσελκύσει κόσμο ώστε να το επισκεφτεί"...!

Από την άλλη κάτοικοι που συνομίλησαν με την εφημερίδα μας, χαρακτήρισαν τις μικρές αυτές παρεμβάσεις του αντιδημάρχου: "Εξαιρετικές διότι άλλαξαν την εικόνα στην είσοδο της πλατείας της Μαγούλας και αποτελούν ένα βήμα μπροστά και όχι πίσω. Θα μας βρουν απέναντί τους όποιοι θεσμοί αποφασίσουν να παρέμβουν στις δημιουργίες του αντιδημάρχου μας".

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος
elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου