24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

17/7/18

Οργή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας – «Προσβάλετε τους νεκρούς προγόνους μας» – Τα άκουσε ο Πιτσιόρλας – Τρεις κι ο κούκος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Oπου και να πάνε πλέον οι βουλευτές και οι Υπουργοί τα…
ακούνε για τα καλά. Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο onlarissa.gr έξω από το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο περίμενε τον υφυπουργό μια ομάδα πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την συμφωνία για την Μακεδονία, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Στην περιοχή υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατά το ρεπορτάζ, όταν ξεκίνησε η ομιλία του Στέργιου Πιτσιόρλα, μια πολίτης εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της, διακόπτοντας τον υφυπουργό, ενώ δεν δίστασε να προβεί σε χαρακτηρισμούς. Η ίδια, σηκώθηκε όρθια, και απευθύνθηκε στον υπουργό φωνάζοντας: «προσβάλετε την ιστορία, την πατρίδα, τους νεκρούς προγόνους μας».

Χαρακτηριστικό δε είναι πως μέσα στην εκδήλωση υπάρχε ελάχιστος κόσμος. Το απόλυτο φιάσκο, είναι ενδεικτικό του τι θα επακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οποτε και εάν γίνουν οι εκλογές, οι Μακεδόνες θα μαυρίσουν τον Α. Τσίπρα. Η ανοχή έχει και τα όριά της.

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου