ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/7/18

Η επιμέλεια της πλατείας Δημοκρατίας

Το πείραμα της ανάπλασης στην πλατεία Δημοκρατίας έγινε με αυτεπιστασία και πέτυχε από κάθε πλευρά.
Το αποτέλεσμα με βάση τα κρατούντα στοιχεία είναι σχεδόν πολύ καλό. Από κει και πέρα όμως έναν χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών και τρεις μήνες μετά την παράδοσή της στο κοινό, φαίνεται πως η επιμέλεια και η μέριμνα έχουν πάει… «για μπάνιο». Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για τον Βοτανικό Κήπο. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει για ποιο λόγο δεν έγινε ο κανονισμός για την εκμίσθωση των χώρων για τα τραπεζοκαθίσματα. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δεν δίδεται άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην οδό 25ης Μαρτίου. Κανείς δεν μπορεί να «δει» για ποιο λόγο παραμένουν τα σκουπίδια και οι κάδοι στα κεντρικά σημεία, με αποτέλεσμα η δυσοσμία να είναι έντονη στην γεμάτη από παιδιά παιδική χαρά, και ειδικά τώρα το κατακαλόκαιρο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν μπήκαν παγκάκια σε όλους τους δρόμους, όπως επίσης και γιατί δεν έγιναν τα στέγαστρα του Δήμου, όπως επίσης, και η νόμιμη αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων κλπ.

3 σχόλια:

  1. Πεταει νουμερα ο δημαρχος στον αερα και νομιζει εμεις τα πιστευουμε..
    Και που ξερει με τι ποσοστο εκπτωσης θα το επαιρνε το εργο ενας εργολαβος?
    τα τραπεζοκαθισματα ....τα έδωσε....ξερει αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με μηχανήματα του δήμου μόνο λέει,που μέχρι και η κουτσή μαρία έκοψε τιμολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε αναθέσεις μπάς και σκάσετε στο τέλος και σεις και αυτοί που τις παίρνουν και ησυχάσουμε. Το ίδιο ισχύει και την κυρία στη νορμαχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή