ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/7/18

#SurvivorGR Τελικός, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα: Ποιος ο Νικητής. Χαμός στην ανακοίνωση «Είσαι κ@λόπαιδο» [video]

Ποιος ο μεγάλος νικητής του Survivor, ο Ηλίας Γκότσης ή η Κατερίνα Δαλάκα; Τι ακολούθησε την ανακοίνωση του νικητή;


Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και μαζί του ένα υπέροχο ταξίδι έξι μηνών, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές.
Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα πάλεψαν σκληρά για τη νίκη, ενώ μετά την ανακοίνωση έγινε χαμός στη σκηνή και ακούστηκαν φράσεις όπως «είσαι κ@λόπαιδο».

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Ιανουαρίου, όταν έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης και πλέον, σχεδόν μισό χρόνο μετά, η αυλαία έπεσε, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο τελικός του Survivor τα είχε όλα. Γέλια, συγκινήσεις, εκπλήξεις… Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φετινό Survivor βρέθηκαν και σήμερα στο Γαλάτσι, προκειμένου να στηρίξουν τους πρώην συμπαίκτες τους και να κλείσουν όλοι μαζί αυτό το “ταξίδι”!

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τους δύο φιναλίστ Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα να μπουν μέσα επικράτησε ένας χαμός. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο για να παρακολουθήσει τον τελικό και να αποθεώσει την Κατερίνα και τον Ηλία.

Νικητής Survivor

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30 ο Σάκης Τανιμανίδης παρέλαβε τον φάκελο με το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν βασανιστικά και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή.

«Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, αποφάσισε ότι μεγάλος νικητής του φετινού Survivor είναι ο Ηλίας Γκότσης», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και το …πάρτι ξεκίνησε!

Χαμός επικράτησε στη σκηνή του Survivor, καθώς ο Ηλίας Γκότσης έβγαζε κραυγές χαράς, ενώ οι συμπαίκτες του ακούστηκαν να του φωνάζουν «Είσαι κ@λόπαιδο!».

Δείτε όλα όσα έγιναν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον νικητή του Survivor, Ηλία Γκότση:


gossiplife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου