ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/8/18

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Έρευνα για την σύνθεση του πληθυσμού της χώρας έκανε η Γερμανική Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (Destatis), για το έτος 2017 και σύμφωνα με αυτήν σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας έχει ξένες καταβολές.
Δηλαδή, από τους σχεδόν 82 εκατομμύρια κατοίκους της Γερμανίας, τα 19,3 εκατομμύρια έχουν ξενική καταγωγή! Κριτήριο για να συμπεριληφθεί κάποιος σε αυτή την κατηγορία ατόμων είναι είτε ο ίδιος είτε τουλάχιστον ένας από τους γονείς του να έχει γεννηθεί στο εξωτερικό. Στην κατηγορία αυτή πλειοψηφούν οι Τούρκοι, που είναι 2,8 εκατομμύρια!
Εις ό,τι αφορά τους Έλληνες, προκύπτει από την έρευνα μεγάλη αύξηση του αριθμού τους τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ενώ, λοιπόν, μέχρι το 2009, οι Έλληνες της Γερμανίας ανέρχονταν σε 341.000.

Το 2017, ο αριθμός των Ελλήνων αυξήθηκε κατά 28% στις 438.000. Άρα, περί τους 100.000 Έλληνες υποχρεώθηκαν σε μετανάστευση λόγω Μνημονίων. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην ρημαγμένη χώρα μας!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου