ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/8/18

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου & στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου

Στη βελτίωση της πρόσβασης στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές...
εκμεταλλεύσεις όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κατερίνης και στον συνολικό σχεδιασμό για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου, με μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, εντάσσονται οι εργασίες που υλοποιούνται καθημερινά από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων.


Την τρέχουσα εβδομάδα, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία (σκαπτικά, φορτωτή, ισοπεδωτές, φορτηγά), καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώνεται στην συντήρηση – βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου και στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου αντίστοιχα.

«Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε διαχρονικά ένα μεγάλο πρόγραμμα ουσιαστικών παρεμβάσεων, που δημιουργούν αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς για τους παραγωγούς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, ενώ έχουν ως στόχο, να αποτελέσουν εργαλείο προόδου για τον πρωτογενή τομέα» σημειώνει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


«Η τόνωση της αγροτικής οικονομίας, η οποία συνιστά προτεραιότητα για τον Δήμο μας συνδέεται άμεσα με τις παρεμβάσεις μας για τη βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στη γεωργική γη, στις καλλιέργειες, καθώς και στις κτηνοτροφικές τους μονάδες» σημειώνει από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου