24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

3/8/18

Στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας μεταφέρθηκε ο Δ. Κουφοντίνας: Έκαναν αγρότη τον αρχιτρομοκράτη! Σε δύο χρόνια μπορεί να αποφυλακιστεί- Μητσοτάκης: Τον μετέφεραν στα μουλωχτά

Στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Βόλο μεταφέρθηκε ο εκτελεστής της «17Ν», Δημήτρης Κουφοντίνας.


Τη μεταφορά του «Λάμπρου» της 17 Νοέμβρη σχολίασε με δηκτικό τρόπο και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, αναρωτώμενος αν: «την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;»

Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.Κ. @atsipras ,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 3, 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι αγροτικές φυλακές αποτελούν ανοικτά και όχι κλειστά καταστήματα κράτησης γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι κρατούμενοι είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν αγροτικές εργασίες όπως η συγκομιδή πορτοκαλιών, ελιών ενώ φροντίζουν ακόμα και χοιροστάσια.

Αυτό το γεγονός σημαίνει πως κάθε ημέρα κράτησης στη συγκεκριμένη φυλακή, μετρά τουλάχιστον διπλή με αποτέλεσμα να επισπεύδεται ο χρόνος αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα τωρινά δεδομένα,  σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα είναι δυνατή η αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Σε σχέση με το καθεστώς των αδειών, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαφέρει από τις κλειστές φυλακές.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου