ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/8/18

Όλοι ασχολούνται με τεράστιο «άγνωστο αντικείμενο» που εντοπίστηκε στον βυθό του Θερμαϊκού- Δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Tις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral σε ολόκληρο τον κόσμο...
ένα αντικείμενο που εντοπίστηκε από το Google Earth και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι. Την τιμητική του έχει ο Θερμαϊκός και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Η ιστοσελίδα ladbible δημοσίευσε ένα βίντεο που κάνει λόγο για άγνωστο αντικείμενο που βρέθηκε στον βυθό του Θερμαϊκού. «Τι μας κρύβουν», αναρωτήθηκε χαριτολογώντας κι από τότε η είδηση αναμεταδίδεται στα Social Media και τα διεθνή Μέσα. Το παράξενο με την τοποθεσία είναι ότι φαίνεται ένα στρογγυλό αντικείμενο με μικρότερους κύκλους στο εσωτερικό.

Άρα η εξήγηση είναι απλή και ο κόσμος θεωρεί πως έγινε η μεγάλη ανακάλυψη κάποιου ιπτάμενου δίσκου. Μάλιστα, οι λάτρεις των περίεργων φαινομένων και της εξωγήινης ζωής θεωρούν ότι το αντικείμενο είναι 67 μέτρα. Γιατί μελέτησαν το θέμα. Αν θέλετε να δείτε και μόνοι σας κάντε κλικ σε αυτές τις συντεταγμένες στο Google Earth: «40°27′4.62″ 22°51′39.78″». Mεγάλες στιγμές ζει η Μηχανιώνα.

Ζουν ανάμεσά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου