ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/8/18

Παρούσα δηλώνει στην κεντρική πολιτική σκηνή η Στέλλα Μπίζιου

Μπορεί να ξεκίνησε δειλά – δειλά τις πολιτικές τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα κάνοντας κάποιους να ελπίσουν ότι θα γλυτώσουν από έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις της άρχισαν να πυκνώνουν δείχνοντας ότι θα είναι παρούσα στη μάχη των εθνικών εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν.


Ο λόγος για τη γνωστή δικηγόρο από την Ελασσόνα Στέλλα Μπίζιου που αν και πρωτοεμφανιζόμενη στην πολιτική σκηνή κατέγραψε μία σημαντική παρουσία στις εκλογές του 2015 στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό.

Η κ. Μπίζιου εμφανίστηκε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της Τ.Κ. Κοκκινοπηλού–Καλυβίων που πραγματοποιήθηκαν στα Καλύβια, φωτογραφήθηκε με το δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βασίλη Τσακίρη, ενώ στους συνομιλητές της ξεκαθάρισε ότι την ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή, η οποία όπως έλεγε θα πρέπει να ανανεωθεί σε πρόσωπα και ιδέες.

elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου