24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

10/8/18

Με δυο συλλαλητήρια για την Μακεδονία θα υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη τον Τσίπρα στην επίσκεψή του στην ΔΕΘ με σκοπό να φύγει η κυβέρνηση μπροστά για να πάμε στις εκλογές! Όλοι εκεί να τον υποδεχτούμε!

Στις 8 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης Θεσσαλονίκης θα λάβουν χώρα στην πόλη δυο συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό των Σκοπίων.
Το ένα στις 7 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία και την ίδια ημέρα και ώρα, ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών τα δύο συλλαλητήρια «δεν είναι ανταγωνιστικά το ένα στο άλλο».

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.
Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Φορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου