ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/8/18

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Άγγελος Μητρετώδης: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη σας»

Να ευχαριστήσει όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και στην οικογένεια του θέλησε για ακόμη μια φορά ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης.
Ο Έλληνας στρατιωτικός επέστρεψε στο σπίτι του στην Καστοριά μετά από 168 ημέρες, και δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν την ημέρα της σύλληψης τους.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας στηρίξανε και εμάς και τις οικογένειές μας. Χρόνια Πολλά σε όλους. Καταλαβαίνετε είμαστε στρατιωτικοί. Μας μετέφεραν οι γονείς μας πάντα το κλίμα, την στήριξη των ανθρώπων και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Τα υπόλοιπα είναι υπηρεσιακά.» δήλωσε ο 28χρονος Άγγελος Μητρετώδης.

Ο Ανθυπολοχαγός Μητρετώδης εμφανίστηκε τρακαρισμένος μπροστά στις κάμερες και μάλιστα απέφυγε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις:
«Θα βγείτε κάποια βόλτα έξω;» ήταν ένα ερωτήματα που του απηύθυναν και εκείνος απάντησε:
Σας ευχαριστώ πολύ.

Για πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρωτόγνωρη περιπέτεια έκανε λόγο ο πατέρας του Άγγελου Μητρετεώδη, Νίκος, που ευχήθηκε να μην επαναληφθεί. Στο ερώτημα εάν περίμενε ότι η απελευθέρωσή των δυο στρατιωτικών θα γινόταν παραμονές της γιορτής Της Μεγαλόχαρης απάντησε: «Ενδόμυχα ναι. Παρότι οι ενδείξεις, οι ελπίδες ήταν ελάχιστες για μια καλή εξέλιξη.»

Ο Νίκος Μητρετώδης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτήν την περιπέτεια. Όπως τόνισε τις πτυχές της δεν έχει προλάβει να συζητήσει με τον γιο του: «Να σας πω ότι δεν μιλήσαμε καθόλου. Είχαμε όλη την ώρα, μεταξύ την άφιξή τους, τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Και με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσων και την οικογένεια των δημοσιογράφων που έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον. Την ηγεσία, και την πολιτική και τη στρατιωτική και την πολιτειακή που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Τα κόμματα και την εκκλησία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου